Google планира да инвестира около 9,5 милиарда долара в своите офиси

...
Google планира да инвестира около 9,5 милиарда долара в своите офиси
Коментари Харесай

Google ще инвестира 9,5 млрд. долара в офиси и центрове за данни в САЩ

Google планира да влага към 9,5 милиарда $ в своите офиси и центрове за данни в Съединени американски щати тази година, по отношение на 7 милиарда $ предходната година.

По данни на компанията инвестицията ще сътвори най-малко 12 000 работни места на цялостен работен ден през 2022 година и ще се концентрира върху центрове за данни в няколко щата, в това число Невада, Небраска и Вирджиния. Нещо повече, ще отвори нов офис в Атланта тази година и ще разшири своя център за данни в окръг Стори, Невада, предава. 

Гугъл се пробва да върне чиновниците си в някои от офисите си в Съединените щати, Обединеното кралство и Азиатско-тихоокеанския район, като постанова работа от офиса за към три дни в седмицата, стъпка към преустановяване на разпоредбите, които разрешават на чиновниците да работят отдалечено заради COVID- 19.

Компанията ще продължи да влага в офиси в родния си щат Калифорния и ще поддържа начинания за налични жилища в региона на залива като част от уговорката си за жилища на стойност 1 милиард $. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР